Χαιρετισμός

Νύχτα Απρίλη, νέα σελήνη, ωραία νύχτα για εραστές και κλέφτες. Καλή αρχή, καληνύχτα σας.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

μετά το χασμουρητό και πριν τον καφέ

Πάει, ξημέρωσε. Πέρασε η νύχτα, γεμάτη μυστήριο, με τα μούτρα σ ένα αστυνομικό γρίφο. Ανάγνωση μέχρις τελικής πτώσεως! Τώρα, ώρα για τον πρώτο καφέ της ημέρας που από μια παραξένια τον πίνω ζεστό, ναι οι φραπέδες ας περιμένουν να μπει η μέρα για τα καλά. Αχ αποφράς ημέρα. Θα τρέχω στα ταχυδρομεία όπου θα ακουμπήσω τον οβολό μου και μετά με της απενταρίας το παράσημο θα μπορώ να κοπροσκυλιάζω ελεύθερα παντού. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Όπως έλεγε και σε ένα βιβλίο "Το χρήμα είναι σαν το ψάρι. Πρέπει να τρώγεται φρέσκο ειδαλλιώς μυρίζει". Με τέτοιες σοφίες στην κεφαλή άντε να κάνεις προκοπή. Ωραία ήταν και ψες, κάτι θεοπάλαβοι πήραν το δρόμο ανάποδα έξω από το σπίτι μου κορνάροντας μανιασμένα. Ε! Από απωθημένα έχουμε όλοι και μπόλικα' που να βγάλεις άκρη!! Αγκρρρ ξυπνάει μέσα μου ένα τσιφούτικο καθαρματάκι που μου λέει όλο γλύκα - Τι ΤΕΒΕ και χαζά! Κανε τα ευρώ σου μονόλεπτα, γέμισε την μπανιέρα και απόλαυσέ το! 
Αλλά θα συγκρατηθώ και δεν θα παρεκτραπώ. Για την ώρα, χμ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ.

3 σχόλια:

  1. Το πρωί ο στόμαχος θάλει ζεστούλα και θαλπωρή, οι ψυχρολουσίες ας έρθουν μετά...αν σε παρηγορεί έχω ταχυδρομείο-χωρίς ΤΕΒΕ- σήμερα κι εγώ...
    Καλό τρεχαλητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμενα ολο στην απεξω με εχετε, θα παω και γω ομως ετσι για το γαμοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να'στε καλά για τη συμπαράσταση, τώρα μόλις γύρισα. Παρασκευή σήμερα. Για να δούμε τι θα μας ξημερώσει η νύχτα! Σας φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή