Χαιρετισμός

Νύχτα Απρίλη, νέα σελήνη, ωραία νύχτα για εραστές και κλέφτες. Καλή αρχή, καληνύχτα σας.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

σκέψεις.ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΕΥΤΕΡΟΙ.


Γιατί οι αγνοημένοι είναι πιο αγανακτισμένοι' αγανακτισμένοι με τους αγανακτισμένους της άγνοιας, που αγανάκτησαν επειδή τους στέρησαν τα gadgets της κατανάλωσης και τους πήραν τον καθρέφτη της ναρκίσσευσής τους, που τυρβάζουν την επαναστατικότητά τους με κούφιες λέξεις, κούφια συναισθήματα. Μορμολύκεια του παρελθόντος απ' τα οποία οι πιο ζωντανοί  θα αναγκαστούν να αποκηρύξουν αυτό που είναι, για να γίνουν αυτό που οι αγνοημένοι ψελλίζουν μέσα στη μοναχικότητά τους. 
Το κάλεσμα για συλλογικότητα έναντι της ατομικότητας, για κοινοκτημοσύνη έναντι της ιδιοκτησίας, για την Παγκόσμια Επανάσταση που δε θέλει να πάρει πίσω τον προηγούμενο μη πετσοκομμένο μισθό για να συνεχίσει τη συλλογική βοσκή στο λιβάδι των χοντρών, νωθρών αγελάδων, ούτε θέλει να κρατήσει το σπιτάκι του τη στιγμή που καταστρέφεται όλος ο πλανήτης. Αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα Αυτός είναι ο λόγος για την πανανθρώπινη επανάσταση. Με νέα ματιά, άλλη οπτική, ένα κύκλο που σχηματίζεται μεριμνώντας για τους άλλους κι ολοκληρώνεται στο σημείο του ν'  αγαπάμε πιο άδολα τον εαυτό μας, με κέντρο την Προσφορά, το "δίνειν", την καταδίκη του εγωκεντρικού παίρνω, ωφελούμαι και την αδιέξοδη αγωνία του "κατέχειν" που κατακρεουργούν συνειδήσεις μέσα στην πρέσα της γενικευμένης ποσοτικοποίησης του θεού Μάμμωνα.
Σας φαίνονται μακρινά;
Ε, όχι! ΓΙΝΑΝ ΧΤΕΣ!

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
Οι φωνές μπορούν να ενωθούν και να παρασύρουν τα σκουπίδια της σύγχρονης πολιτικής πραγματικότητας. Οι πρακτικές ν' αποκτήσουν στόχο. Το αύριο είναι αργά. Το ΤΩΡΑ, όσο ποτέ άλλοτε επιβάλλεται. 
Η καταστροφή πρέπει να σταματήσει.
G.W.

8 σχόλια:

 1. Στην πρέσσα της κούρασης...
  Δίκιο έχεις κι άντε να το βρεις...
  Καληνύχτα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα !! Τι ωραία λέξη η ελευθερία!! Και πόσο δύσκολο είναι να την νιώσει κανείς !! Όταν η αλήθεια δεν είναι ελεύθερη, η ελευθερία δεν είναι αληθινή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πολιτικα σκουπιδια...καλα το ειπες...


  καλημερα!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @ STRATOS
  γεια σου. έχεις τόσο δίκιο...
  καλό μεσημέρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ Ηλία μισές πληροφορίες για το μαλλί.
  είναι σγουρό ή ίσιο; αναπάντητο!
  Μα τί θα γίνει; Θα πρέπει να πάμε σε σχολή λογιστικής;
  όλα αυτά με τις αποδείξεις μου φάνηκαν κάπως!
  πω πω!
  καλό μεσημέρι, καλή όρεξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ..ισιο, κοντο, μαυρο, οσο αντεχει ακομα απο το αγχος και τις "κακουχιες" :P

  καλο μεσημερι!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εντάξει. από μαλλί καλύφτηκα.
  καλό απόγευμα.
  χμμμ από μπόι πώς πάμε;
  χι χι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή